BTW-webinars: Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021 en Webinar Valkuilen in de btw

Home » BTW-webinars: Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021 en Webinar Valkuilen in de btw
BTW Webinars

BTW-webinars: Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021 en Webinar Valkuilen in de btw

Geachte relatie,

Er staan weer wijzigingen in de btw-wetgeving op stapel. Het is belangrijk om tijdig de gevolgen voor uw situatie in kaart te brengen en wij helpen u hier graag bij.
FSV Accountants + Adviseurs organiseert daarom twee webinars. In het eerste webinar lichten we de nieuwe regels voor internetverkopen toe en schetsen de mogelijke gevolgen voor uw situatie. In het tweede webinar behandelen we de valkuilen in de btw.

Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021

Per 1 juli veranderen de btw-regels voor internetverkopen in de EU. De Europese Unie wil het btw-systeem onder andere eenvoudiger maken door de btw-aangifte voor internetverkopen voortaan te laten doen in het land waar men gevestigd is.
Welke gevolgen hebben deze nieuwe btw-regels voor uw organisatie? Zorg dat u goed bent voorbereid!

In dit webinar bespreken we de nieuwe regels en bieden we handvatten om ervoor te zorgen dat uw onderneming en systemen zijn voorbereid op de inwerkingtreding van de nieuwe btw-regels op 1 juli 2021.

Tijdstip webinar: donderdag 27 mei 2021: 9:00-10:00 uur

Spreker:
Nathasja Elsbeek, specialist op het gebied van btw

Aanmelden
Klik op onderstaande knop om u direct aan te melden voor dit webinar. U ontvangt vervolgens uiterlijk op donderdagochtend 27 mei een e-mail met daarin een link om deel te nemen aan het webinar via Microsoft Teams.

Wij ontmoeten u graag online op 27 mei!

FSV Accountants + Adviseurs

Webinar Valkuilen in de btw

Als het om btw en ondernemen gaat, zijn er een heleboel regels waaraan men zich moet houden. Voorkom boetes en regel uw zaken vooraf goed!

In dit webinar nemen we u mee in de meest gemaakte fouten in de btw en laten u zien waar u de meeste risico’s loopt (factuurvereisten, verleggingsregelingen, intracommunautaire leveringen, BUA, etc.).

Tijdstip webinar: donderdag 3 juni 2021: 9:00-10:00 uur

Spreker:
Nathasja Elsbeek, specialist op het gebied van btw

Aanmelden
Klik op onderstaande knop om u direct aan te melden voor dit webinar. U ontvangt vervolgens uiterlijk op donderdagochtend 3 juni een e-mail met daarin een link om deel te nemen aan het webinar via Microsoft Teams.

Wij ontmoeten u graag online op 3 juni!

FSV Accountants + Adviseurs

Scroll naar boven