Eindejaarswebinar 2020

Home » Eindejaarswebinar 2020
FSV Eindejaarswebinar 2020

Eindejaarswebinar 2020

Geachte relatie,

Het jaar 2020 is door de coronapandemie voor iedereen anders dan andere jaren. Dat geldt ook voor ons jaarlijkse eindejaarsseminar. Onze specialisten zullen u deze keer online gaan bijpraten over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht en wel op:

dinsdag 17 november a.s.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 uur: Opening met welkomstwoord
19:35 uur: Plenaire sessie: Wat Now ??? De coronamaatregelen op een rij
20:05 uur: Uitleg online workshops
20.10 uur: Keuze workshops:

• Belastingplan 2021
• Excessief lenen
• Brexit BTW
• Wijzigingen in de faillissementswet
• Krediet in coronatijd

20.35 uur: Pauze
20:40 uur: Beantwoording van vragen en afsluiting

Belastingplan 2021
Welke fiscale wijzigingen komen eraan? Traditiegetrouw praten we u aan het eind van het jaar bij over de door het kabinet voorgestelde wijzigingen voor het nieuwe jaar. Mr. Martijn Vries neemt de wijzigingen met u door.

Excessief lenen
DGA’s moeten belasting gaan betalen over bovenmatige leningen. Dit wordt geregeld in het Wetsvoorstel excessief lenen bij eigen vennootschap. Joep Geldens LL.M. legt uit wat de consequenties zijn voor DGA’s.

Brexit BTW
Brexit komt eraan, gegarandeerd. Met nog maar twee maanden te gaan, is het tijd om actie te ondernemen. Onze BTW Specialist Nathasja Elsbeek RB zorgt ervoor dat u precies weet wat er moet gebeuren, zodat u helemaal voorbereid bent op deze veranderingen (deze workshop is in het engels).

Wijzigingen in de Faillissementswet
Sinds het uitbreken van de coronacrisis wordt politiek Den Haag van alle kanten onder druk gezet om haast te maken met de invoering van een wijziging van de Faillissementswet. Het is de bedoeling dat daarmee het bestaansminimum van schuldenaren wordt beschermd, dat voorkomen wordt dat beslag en executie alleen als pressiemiddel wordt ingezet en aanpassingen om beslag en executie efficiënter te maken. Mr. Kees de Kramer neemt deze wijzigingen met u door.

Krediet in coronatijd
Veel Nederlandse bedrijven zullen als gevolg van de coronacrisis te maken krijgen met omzetdaling en liquiditeitsproblemen. Door de overheid zijn diverse regelingen in het leven geroepen om ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen, maar vaak is dat niet voldoende. MKB-kredietcoach drs. Hans Becx RA praat u bij over de mogelijkheden.

Uw aanmelding
Klik op onderstaande knop om u aan te melden voor het eindejaarswebinar. Tevens kunt u uw voorkeur aangeven welke workshop u wilt gaan volgen.

U ontvangt vervolgens uiterlijk op dinsdagmiddag 17 november een e-mail met daarin een link om deel te nemen aan het webinar via Microsoft Teams.

We ontmoeten u graag online op 17 november!

FSV Accountants + Adviseurs

Scroll naar boven