FSV Eindejaarsseminar 2018

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u hierbij uit voor ons jaarlijkse eindejaarsseminar dat gaat plaatsvinden op:

Dinsdag 20 november a.s.

Onze specialisten praten u op deze derde dinsdag in november weer bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur Ontvangst/inloop
19.20 uur Opening met welkomstwoord
19.30 uur Plenaire sessie “In voor- en tegenspoed” door  tv-producent Hans Dekker van Tévé Holland B.V.
20.30 uur Workshops
21.00 uur Centraal nawoord
21.15 uur Hapje, drankje, gelegenheid tot netwerken

“In voor- en tegenspoed”:

TéVé Holland was een toonaangevende en enorm succesvolle televisieproducent in Hilversum. Zo ontwikkelde en produceerde zij tv-hits, waaronder de talkshows RUR en Catherine, maar ook verschillende entertainmentshows, documentaires en realityprogramma’s. In 2015 kwam TéVé Holland in zwaar weer terecht en werd zij failliet verklaard. Hans Dekker, directeur van TéVé Holland, vertelt in een aangrijpend persoonlijk verhaal wat zo’n faillissement met je doet als ondernemer. Hoe moet je je medewerkers het slechte nieuws vertellen? Wat doet het met jezelf en je gezin? Wat komt er allemaal bij kijken bij zo’n faillissement, maar vooral hoe pak je de draad weer op?

De workshops:

Belastingplan 2019
Welke fiscale wijzigingen komen eraan? Traditiegetrouw praten we u aan het eind van het jaar bij over de door het kabinet voorgestelde wijzigingen voor het nieuwe jaar. De heer mr. Bas Opmeer neemt de wijzigingen met u door.

De Wwft bepalingen
Er vloeien dagelijks grote stromen geld door het bedrijfsleven. Daarop ziet de wetgever toe. Zijn deze stromen wel legaal en integer? De in 2018 strenger geworden wetgeving voelt misschien niet altijd goed, maar is wel een feit waarmee we moeten leven en ook naar moeten handelen. Heeft u al van de laatste boeteopleggingen gehoord? Wij als accountantsorganisatie zullen daardoor meer een beroep op u moeten doen. Mogelijk is de nieuwe wetgeving ook wel op u van toepassing. De heer mr. C. (Kees) de Kramer schetst u in grote lijnen de nieuwe regelgeving en praat u daarover bij.

Uw aanmelding:

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden ons eindejaarsseminar op de derde dinsdag van november. Tevens kunt u uw voorkeur aangeven welke workshop u wilt gaan volgen.

Tot ziens op dinsdag 20 november!

Locatie:
Lensen Projectinrichters B.V.
Schimminck 1
5301 KR Zaltbommel
Routebeschrijving

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Heb je een vraag of wil je meer info? Vul hieronder je emailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
Miljoenennota 2018 Prinsjesdag | FSV Accountants + AdviseursDe Wwft, minder ver van uw bed dan u misschien denkt | FSV Accountants + Adviseurs