Seminar De overdracht van het familiebedrijf

Home » Seminar De overdracht van het familiebedrijf
Seminar De overdracht van het familiebedrijf

Seminar De overdracht van het familiebedrijf

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u hierbij uit voor ons seminar “De overdracht van het familiebedrijf” dat gaat plaatsvinden op:

Dinsdag 18 februari a.s.

Tijdens ons Eindejaarsseminar afgelopen november hebben Geurt Hogenbirk MSc AA RV en mr. Kees de Kramer een workshop gegeven over “De overdracht van het familiebedrijf”. Op verzoek zal deze nog een keer worden herhaald.

Bijna 70% van de Nederlandse bedrijven is een familiebedrijf en zij zorgen voor meer dan de helft van de werkgelegenheid. Zij zijn dan ook van onschatbare waarde voor onze economie.

Een familiebedrijf blijkt echter door diverse omstandigheden heel kwetsbaar te zijn bij opvolging. Aan wie ga ik het bedrijf overdragen? Zijn er geschikte opvolgers binnen de familie of moet ik het aan een derde verkopen? Waar loop ik financieel, fiscaal en juridisch tegenaan? Wanneer moet ik beginnen? En hoe ga ik om met de gevoelens, emoties en behoeften van alle betrokkenen?

Een opvolgingstraject is tijdrovend, intensief en vaak ongelofelijk lastig. Het is onze ervaring dat dit in de praktijk nogal eens onderschat wordt.

Onze adviseurs bedrijfsoverdrachten Geurt Hogenbirk (overnameadviseur en waarderingspecialist) en Kees de Kramer (jurist, coach en NLP Practitioner) zullen tijdens de workshop op diverse aspecten ingaan en u de nodige praktische handvaten aanreiken.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15:30 – 16:00 uur inloop met koffie
  • 16:00 – 17:00 uur presentatie Kees en Geurt
  • 17:00 – 17:30 uur afsluitende borrel

Uw aanmelding
Klik op onderstaande knop om u direct aan te melden voor dit seminar.

Locatie:
FSV Accountants + Adviseurs
Hogeweg 43
5301 LJ Zaltbommel
Routebeschrijving

Scroll naar boven