Riska Advisory | FSV Accountants + Adviseurs

The advantage of risk

Winst is een beloning voor het nemen van risico’s. Een goed rendement vraagt dan ook om helder zicht op risico’s en om goede maatregelen om risico’s te beheersen. Wie dat optimaal in de vingers heeft, neemt een voorsprong op de concurrentie. Dat is waar FSV Risk Advisory elke dag mee bezig is bij een breed scala van organisaties.

In onze visie moet een organisatie zorgen voor een goede beheersing zonder de gezonde ondernemingszin in te dammen. Managers moeten dus kritisch zijn op de momenten dat het er toe doet en gecalculeerde risico’s nemen als het kan. Ze moeten risk niet zien als een moetje, maar als een kans voor onderscheidend vermogen. We helpen hen daarbij met advies en “hands on” ondersteuning.

Onze professionals zijn alleen tevreden als hun diensten aantoonbaar bijdragen aan de prestaties van een organisatie. Toegevoegde waarde is voor hen geen cliché, maar een basisvoorwaarde waar de opdrachtgever hen altijd op mag aanspreken. Die belofte kunnen we alleen waarmaken, doordat we beschikken over door de wol geverfde professionals die hoogwaardige expertise koppelen aan inlevingsvermogen.

Onze professionals van FSV Risk Advisory opereren op drie terreinen met een sterke onderlinge verbinding namelijk Internal Audit, Risk Management en Financial Management. In vakjargon spreken we van de drie ‘lines of defence’, die elk vanuit een andere invalshoek beslissingen nemen over hoe ze omgaan met risico’s en uw onderneming behoeden voor onbeheersbare situaties. Dat doen ze deels toetsend en deels adviserend. Belangrijker is dat ze het niet doen omdat het moet, maar omdat het ertoe doet. Pas als deze drie functies naadloos met elkaar zijn verbonden in het Governance Risk Control model (GRC-model) komen ze goed tot hun recht en kan er toegevoegde waarde ontstaan.

FSV Risk Advisory neemt dat model dan ook als uitgangspunt in de dienstverlening en kijkt met een integrale blik naar de specifieke problematiek.

Voor meer informatie over FSV Risk Advisory kijkt u op www.fsvriskadvisory.nl of neemt u contact op met:

Contact

Heb je een vraag of wil je meer info? Vul hieronder je emailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar ? Vernieuw code captcha txt