Brexit Webinar

Home » Brexit Webinar
Brexit Webinar

Brexit Webinar

Geachte relatie,

Brexit komt eraan, gegarandeerd. Het is van vitaal belang om de huidige scenario’s van Brexit te begrijpen en vooral te weten hoe u ervoor kunt zorgen dat u erop voorbereid bent.

Nu een harde Brexit er steeds waarschijnlijker uitziet, moet u op de hoogte zijn van het onderwerp om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de Brexit. Met name de COVID-pandemie houdt iedereen de afgelopen zes maanden bezig en heeft ertoe geleid dat de aanzienlijke impact van de Brexit op zowel de bedrijfsactiviteiten in de EU als het VK op de tweede plaats komt. Met nog maar twee maanden te gaan en met politieke onderhandelingen die klaarblijkelijk in een impasse raken, is er nog maar heel weinig tijd om actie te nemen.

In dit webinar zullen deskundigen op het gebied van indirecte en directe belastingen binnen het Nexia-netwerk enig licht werpen op wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent. Bovendien zal een Customs & Duties-expert uitleggen hoe u ervoor kunt zorgen dat uw toeleveringsketens in en uit het VK na 31 december soepel en kosteneffectief blijven werken.

Tijdstip webinar: vrijdag 6 november 2020: 10:00-11:30 uur

Sprekers:
Eva Rehberg, Custums & Duties expert bij Ebner Stolz, Duitsland
John Voyez, Specialist Indirecte belastingen bij Smith & Williamson, UK
Alexander Michelutti, Specialist Indirecte belastingen bij Ebner Stolz, Duitsland
Nathasja Elsbeek, Specialist op het gebied van BTW
Bas Opmeer, Specialist op het gebied van directe belastingen

Uw aanmelding
Klik op onderstaande knop om u direct aan te melden voor dit webinar. U ontvangt vervolgens op vrijdagochtend 6 november een e-mail met daarin een link om deel te nemen aan het webinar via Microsoft Teams.

We ontmoeten u graag online op 6 november.

FSV Accountants + Adviseurs

Scroll naar boven