Over FSV

Home » Over FSV

Over FSV

De FSV Groep is een dynamische accountants- en adviesorganisatie gevestigd in Zaltbommel. Sinds de oprichting in 1978 zijn we van een lokaal kantoor met 6 medewerkers in Zaltbommel organisch gegroeid tot een organisatie met zo’n 70 gedreven professionals.

Onze diensten bewegen zich op de gebieden Zaken, Cijfers & Recht. Wij willen fungeren als de ideale sparringpartner voor uw onderneming. Daarbij kunt u gebruik maken van onze deskundigheid op het gebied van de administratie, accountancy en accountantscontrole. Ook verwerken wij de salarissen voor een groot aantal cliënten. FSV Accountants + Adviseurs heeft daarnaast zeer ervaren fiscalisten en juristen in dienst zodat wij, indien nodig, cliënten kunnen bijstaan bij allerlei fiscale- en juridische vraagstukken.

Inmiddels bieden wij ondernemers ook zeer gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van Corporate Finance en Due Diligence.

Naast de van oorsprong vele regionale cliënten hebben we inmiddels een groot aantal internationaal opererende cliënten. Ons cliëntenbestand is heel divers en wij zijn actief in diverse branches.
Wij ondersteunen derhalve particulieren, kleine, middelgrote en ook zeer grote vennootschappen, maar ook non-profit organisaties.

De kracht van FSV Accountants + Adviseurs bestaat uit de korte communicatielijnen. Zowel naar u als cliënt, maar ook intern, tussen de verschillende disciplines.
Gecompliceerde vraagstukken worden door ons efficiënt en vakkundig opgepakt. Dit proberen wij te realiseren door het gebruik te maken van (kleine) vaste teams per cliënt, opgebouwd uit de verschillende disciplines die voor dezelfde cliënt werkzaam zijn.

FSV Accountants + Adviseurs is lid van het NEXIA International netwerk. Hierdoor werken wij nauw met onze internationale collega’s samen voor grensoverschrijdende trajecten. Door de korte communicatielijnen onderling kan er snel kan worden geschakeld en hoeven internationale grenzen geen belemmering te zijn voor snelle oplossingen.

Voor meer informatie over onze verschillende vormen van dienstverlening klikt u op een van specifieke aandachtsgebieden op deze site of neemt u contact op met ons kantoor.

Scroll naar boven