Nieuws

Seminar De overdracht van het familiebedrijf
Bedrijfsopvolging

Seminar De overdracht van het familiebedrijf

Graag nodigen wij u uit voor ons seminar “De overdracht van het familiebedrijf” dat gaat plaatsvinden op dinsdag 18 februari a.s. Onze adviseurs bedrijfsoverdrachten Geurt Hogenbirk (overnameadviseur en waarderingspecialist) en Kees de Kramer (jurist, coach en NLP Practitioner) zullen op diverse aspecten ingaan en u de nodige praktische handvaten aanreiken.

Lees verder »
terugblik BTW-Seminar 2019
Nieuws

BTW-Seminar Presentaties

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder »
BTW Seminar Uitnodiging
Nieuws

BTW/VAT Seminar

Graag nodigen wij u hierbij uit voor ons btw-seminar dat gaat plaatsvinden op maandag 16 december a.s. Onze btw/VAT specialisten praten u in een middag bij over de belangrijke veranderingen voor de praktijk op het gebied van de nieuwe btw-wetgeving.

Lees verder »
Opvolging in het familiebedrijf: tijdig op weg gaan naar de toekomst
Bedrijfsopvolging

Opvolging in het familiebedrijf: tijdig op weg gaan naar de toekomst

Familiebedrijven zijn van onschatbare waarde voor onze Nederlandse economie. Vroeg of laat lopen al deze bedrijven tegen dezelfde vragen aan. Ga ik het bedrijf overdragen aan een derde of aan familie? Welke keuze er ook gemaakt gaat worden, het proces van bedrijfsopvolging of overdracht is een tijdrovend en intensief traject

Lees verder »
FSV Eindejaarsseminar 2019 |
Nieuws

Terugblik op FSV eindejaarsseminar 2019

Dinsdagavond 19 november vond weer ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats. Op deze drukbezochte avond werd iedereen weer bijgepraat over de nieuwe belastingmaatregelen voor 2020. Verder stond de avond in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de overdracht van het familiebedrijf.

Lees verder »
Nieuws

FSV Eindejaarsseminar 2019

Op dinsdag 19 november a.s. praten onze specialisten u weer bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht. Het programma ziet er als volgt uit:

Lees verder »
Commissaris nog ondernemer voor de BTW
Nieuws

Commissaris nog ondernemer voor de BTW?

Op 13 juni jl. heeft het Hof van Justitie uitspraak gedaan in de zaak IO (C-420/18) die potentieel grote gevolgen zal hebben, niet alleen voor leden van Raden van Commissarissen, maar ook voor leden van Raden van Toezicht. Het betreft de vraag wanneer een commissaris zijn werkzaamheden voldoende zelfstandig uitoefent om te kunnen kwalificeren als btw-ondernemer.

Lees verder »
Fiscale Cijfers 2019 | FSV Accountants + Adviseurs
Nieuws

Fiscale Cijfers 2019

De fiscale en sociale cijfers voor 2019 zijn bekend. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2019 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.
Je kunt hem hier downloaden.

Lees verder »
Scroll naar top