Jurist in huis

Home » Diensten » Juridisch » Jurist in huis
jurist in huis | FSV Accountants + Adviseurs

Juridische diensten binnen uw eigen bedrijf

Wist u dat onze ervaren bedrijfsjuristen van FSV ook bij u op locatie ingezet kunnen worden voor uw onderneming?

Zij komen dan voor een vast aantal uren per week tegen een vooraf afgesproken tarief binnen uw onderneming als uw bedrijfsjurist werken. Daarmee bieden wij u, naast het behandelen van ad-hoc juridische vraagstukken en juridisch advies, ook de mogelijkheid voor juridische diensten binnen uw eigen bedrijf. Onze juristen zijn toegankelijk en hun werkwijze is transparant en vooral praktisch.

De juristen van FSV zijn breed opgeleid en verrichten voor uiteenlopende ondernemingen diverse werkzaamheden. Door hun jarenlange ervaring weten de juristen u vakkundig te begeleiden bij contractonderhandelingen en arbeidsovereenkomsten. Door op het juiste moment te handelen op basis van onze adviezen kunt u geschillen en langdurige procedures voorkomen. Zij ondersteunen dus uw accountmanagers bij het opmaken van de juiste commerciële contracten, maar kunnen ook uw HR-manager begeleiden bij een ontslagkwestie.

De FSV juristen zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Huurrecht
  • Contractenrecht

Op basis van de bovenstaande rechtsgebieden bieden wij u de volgende diensten aan:

“ Standaard”  Documenten: Uiteindelijk dient naar onze mening elk document specifiek gemaakt te worden voor de betreffende situatie. Toch kan vaak begonnen worden met een standaard document. Door de jarenlange ervaring binnen FSV kan de jurist bij u op locatie een standaard document in overleg met u omzetten in een document wat voor u op maat is gemaakt. Wij leveren de juridische documenten, die uw organisatie in topconditie houden.

Arbeidsrecht-check: Hierbij voeren wij een quick-scan uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan op het gebied van arbeids- en contractenrecht. Daarbij kijken wij ook of de huidige situatie toekomstbestendig is.

 Legal check: De FSV jurist brengt in kaart welke juridische documenten er allemaal zijn en welke ontbreken in uw dossiers. De jurist vat dit samen in een voor u begrijpelijk en leesbaar document en op basis daarvan kunt u de vervolgstappen gaan maken.

Waarom een FSV jurist?

  • Persoonlijke service
  • Praktische benadering
  • Aantrekkelijke en eenduidige tarieven
  • Optimale combinatie van kennis en ervaring
  • Signaleren van fiscale vraagstukken bij juridische oplossingen

Kortom

Heeft u in uw onderneming behoefte aan meer continue juridische ondersteuning, dan kunnen wij dat zonder problemen voor u invullen. Deze ondersteuning kunnen wij ook bieden voor bepaalde tijd of voor de duur van een bepaald project.

Laat u eens informeren over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Voor contact bel of mail met mr. Henk ter Horst. Hij heeft ongetwijfeld een passend voorstel voor u.

mr. Henk ter Horst Juridisch Adviseur

h.t.horst@fsv.nl

Scroll naar boven