Nieuws

Seminar De overdracht van het familiebedrijf
Bedrijfsopvolging

Seminar De overdracht van het familiebedrijf

Graag nodigen wij u uit voor ons seminar “De overdracht van het familiebedrijf” dat gaat plaatsvinden op dinsdag 18 februari a.s. Onze adviseurs bedrijfsoverdrachten Geurt Hogenbirk (overnameadviseur en waarderingspecialist) en Kees de Kramer (jurist, coach en NLP Practitioner) zullen op diverse aspecten ingaan en u de nodige praktische handvaten aanreiken.

Lees verder »
FSV Nieuwsbrief Januari 2020
Nieuwsbrieven

FSV Nieuwsbrief Januari 2020

In deze nieuwsbrief o.a. Hoeveel mag u in 2020 belastingvrij schenken? | Tien belangrijke wijzigingen voor de werkgever in 2020 | Fiscale toost op het nieuwe jaar! | Transitievergoeding bij ontslag rond de jaarwisseling.

Lees verder »
Communicatie per whatsapp geldig? | FSV Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

Is communicatie via whatsapp geldig?

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of communicatie via Whatsapp met en door een werknemer ook rechtsgeldig is. Op 12 november 2019 heeft het Gerechtshof ‘s-Gravenhage (ECLI:NL:GHDHA:2019:3025) de vraag beantwoord of de verlenging van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd via WhatsApp mogelijk is.

Lees verder »
terugblik BTW-Seminar 2019
Nieuws

BTW-Seminar Presentaties

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder »
FSV Special Eindejaarstips 2019
Specials

Special Eindejaarstips 2019

Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Moet u als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet u als werkgever zich voorbereiden vóór 1 januari? Wilt u nog een schenking doen aan uw kleinkinderen? Deze zaken en meer staan in deze Eindejaarstips 2019.

Lees verder »
BTW Seminar Uitnodiging
Nieuws

BTW/VAT Seminar

Graag nodigen wij u hierbij uit voor ons btw-seminar dat gaat plaatsvinden op maandag 16 december a.s. Onze btw/VAT specialisten praten u in een middag bij over de belangrijke veranderingen voor de praktijk op het gebied van de nieuwe btw-wetgeving.

Lees verder »
Opvolging in het familiebedrijf: tijdig op weg gaan naar de toekomst
Bedrijfsopvolging

Opvolging in het familiebedrijf: tijdig op weg gaan naar de toekomst

Familiebedrijven zijn van onschatbare waarde voor onze Nederlandse economie. Vroeg of laat lopen al deze bedrijven tegen dezelfde vragen aan. Ga ik het bedrijf overdragen aan een derde of aan familie? Welke keuze er ook gemaakt gaat worden, het proces van bedrijfsopvolging of overdracht is een tijdrovend en intensief traject

Lees verder »
FSV Eindejaarsseminar 2019 |
Nieuws

Terugblik op FSV eindejaarsseminar 2019

Dinsdagavond 19 november vond weer ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats. Op deze drukbezochte avond werd iedereen weer bijgepraat over de nieuwe belastingmaatregelen voor 2020. Verder stond de avond in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de overdracht van het familiebedrijf.

Lees verder »
FSV Nieuwsbrief November 2019
Nieuwsbrieven

FSV Nieuwsbrief November 2019

In deze nieuwsbrief o.a. WAB: checklist voor nieuwe arbeidsmarktregels | Dit jaar nog snel dividend uitkeren? | Hoge Raad zet streep door slapend dienstverband | Partneralimentatie herzien? Houd rekening met toeslagen!

Lees verder »
Scroll naar top