Nieuws

Nieuws

Vacature Accountant AA
Vacatures

Vacature Accountant AA

Ben jij een ambitieuze accountant met een passie voor financiële nauwkeurigheid en klanttevredenheid? Kom ons team versterken en speel een sleutelrol in het succes van onze cliënten!

Lees verder »
Vacature Assistent Accountant Audit | FSv Accountants + Adviseurs
Vacatures

Vacature Assistent Accountant Audit

Wil jij een stap maken in de dynamische wereld van audit en heb je een passie voor cijfers ? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij uitdagende werkzaamheden, goede ontwikkelingsmogelijkheden, (internationale) cliënten in verschillende branches en werken bij een sterke accountants- en adviesorganisatie in de regio?

Lees verder »
Vacature Belastingadviseur
Vacatures

Vacature Belastingadviseur

Ben jij de belastingadviseur die het verschil wil maken voor klanten en gedreven wordt door complexe fiscale uitdagingen? Dan is dit de vacature voor jou! Wil jij uitdagende werkzaamheden, goede ontwikkelingsmogelijkheden, (internationale) cliënten in verschillende branches en werken bij een sterke accountants- en adviesorganisatie in de regio?

Lees verder »
FSV Arbeidsrecht - Werknemer of niet
Arbeidsrecht

Werknemer? Of toch niet?

Werknemer of ZZP’er? In de praktijk bestaat regelmatig discussie of iemand een ZZP’er is (met een opdrachtovereenkomst) of een werknemer (met een arbeidsovereenkomst). Volgens het

Lees verder »
Onberispelijke staat van dienst en toch ontslagen | FSV Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

Onberispelijke staat van dienst en toch ontslagen.

Halsstarrig liegen over een vakantiebestemming in coronatijd en het zich niet houden aan de daarvoor geldende regels, kostte een werknemer zijn baan, zo lezen we in de uitspraak van de Rechtbank Overijssel op 21 december 2020 (ECLI:NL:RBOVE:2020:4497). Een onberispelijke staat van dienst gedurende een langdurig dienstverband moet daarvoor wijken.

Lees verder »
Scroll naar boven